Rally-tokomestaruus ja sen säännöt

Kolmen vuoden tauon jälkeen gööttien rally-tokomestaruus järjestettiin 17.9.2022 Kirkkonummen Masalassa Etelärannikon Tassutiimi ry:n rally-tokokisojen yhteydessä.
 
Vuoden 2022 alokasmestari on Pohjannaulan Birteä Birgitta, ohjaaja Jenni Jukonen (kuvan koirakko). Rally-tokomestari on Danga's Dagny X-Dotter, ohjaaja Kirsi Hotanen. Kiertopalkinnon mieleenpainuvimmasta suorituksesta sai Bodeneis Nissa Narciss, ohjaaja Kirsi Hotanen.

Länsigöötanmaanpystykorvat- Västgötaspetsen ry. on järjestänyt rally-tokon rotumestaruuskilpailuja jäsenille vuosina 2012–2018 sekä 2022.

Jos olet aktiivinen seurassa, joka järjestää rally-tokokokeita, voit ilmiantaa itsesi ja seurasi vuoden 2023 rotumestaruuskisojen mahdollisena järjestäjänä! Yhteydenotot osoitteeseen gootti.johtokunta [at] gmail.com.
 
Länsigöötanmaanpystykorvat-Västgötaspetsen ry. on järjestänyt rally-tokon rotumestaruuskilpailuja jäsenille vuosina 2012–2018.
 
Rally-tokon rotumestarit kautta aikojen löydät Arkisto-sivulta!

Länsigöötanmaanpystykorvien rally-tokon mestaruuskilpailujen säännöt

  • Koiran ohjaajan tulee olla Länsigöötanmaanpystykorvat ry:n jäsen ja koiran täytyy olla rekisteröity länsigöötanmaanpystykorva.
  • Mestaruus jaetaan vuosittain erikseen nimetyssä kilpailussa.
  • Länsigöötanmaanpystykorvien Rally-toko-mestaruus jaetaan siten, että mestariluokan kerroin on 1, voittajaluokan kerroin on 0,9 ja avoimen luokan kerroin on 0,8.
  • Korkeimman hyväksytyn pistemäärän saanut koirakko voittaa.
  • Tasapisteissä mestaruuden ratkaisee aika. Jos tasapisteet ovat kahdesta eri luokasta, voittaja on ylemmässä luokassa kisannut koirakko.
  • Lisäksi jaetaan alokasmestarin palkinto parhaalle alokasluokan koirakolle. Jos kaksi alokasluokan koirakkoa saa tasapisteet, aika ratkaisen voittajan. Jos molemmilla koirakoilla on sama aika, ratkaisee kokonaisvaikutelma.
Länsigöötanmaanpystykorvat ry